Heftige documentaire Louis Theroux: The Most Hated Family in America vrijdag op NPO 3

Heftige documentaire Louis Theroux: The Most Hated Family in America vrijdag op NPO 3
Louis Theroux bezoekt Westboro Baptist Church

Kijktip :

De Britse filmmaker Louis Theroux maakt nog altijd furore met zijn controversiële en schokkende documentaires, en één van de films die het meeste stof deed opwaaien was The Most Hated Family in America. Hierin bezoekt Theroux de Westboro Baptist Church.

"God hates fags"
De Amerikaanse familie Phelps werpt de toorn van het volk over zich af door leuzen als "Thank God for dead soldiers" en "God hates fags" te uiten. De familie woont in Topeka, Kansas, waar ze aan het hoofd staan van de Westboro Baptist Church. Deze conservatieve christelijke gemeenschap is fel gekant tegen homoseksualiteit en andere 'seksuele afwijkingen'.

Schijn bedriegt
Louis Theroux besluit eens een kijkje te nemen bij deze mensen, en verbaast zich over hun uitstraling en uiterlijk. Ze zijn 'all-American', met hagelwitte tanden en een vrolijk karakter. Je zou de familie Phelps zelfs kunnen omschrijven als een charmante bende. Ze zijn intelligent, zijn erg vriendelijk en hebben een goede baan. Na drie weken bij ze te hebben doorgebracht ontdekt Theroux echter dat schijn bedriegt.

De documentaire The Most Hated Family in America is op vrijdag 18 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire The Most Hated Family in America terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige documentaire Louis Theroux: The Most Hated Family in America vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV