Nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World begint vrijdag op NPO 1

Nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World begint vrijdag op NPO 1
Gastoptreden van David Hasselhoff

Kijktip :

Vanaf vrijdag 18 oktober is het nieuwe seizoen van de realityreeks André Rieu: Welcome to My World te zien op NPO 1. In de documentaireserie geeft André Rieu een exclusief kijkje in zijn werk- en privéleven. We trappen af op het vertrouwde Vrijthof.

Repetities
In de eerste aflevering zitten Rieu en zijn Johann Strauss Orkest middenin de repetities voor de traditionele concertreeks op het Vrijthof in Maastricht. We zien hoe de violist tot tranen toe geroerd is door de sopraan Donij van Doorn, die een aria uit La Traviata zingt, en hoe het orkest op het podium een weergaloze uitvoering van 'Highland Cathedral' speelt, met behulp van de Corioallum Pipe Band.

David Hasselhoff
Rieu heeft ook nog een daverende verrassing voor zijn orkest in petto: niemand minder dan acteur David Hasselhoff, die we kennen uit series als Knight Rider en Baywatch, maakt zijn opwachting. Hij komt zelfs aanrijden in zijn beroemde auto KITT, en Rieu plant een spectaculaire podiumentree voor de superster. In de rest van de afleveringen volgen we Rieu en zijn orkest tijdens de wereldtournee.

Het nieuwe seizoen van André Rieu: Welcome to My World is vanaf vrijdag 18 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van André Rieu: Welcome to My World terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World begint vrijdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV