Nieuw seizoen Salvage Hunters: The Restorers vanaf zaterdag op Discovery

Nieuw seizoen Salvage Hunters: The Restorers vanaf zaterdag op Discovery
Het precisiewerk van restaurateurs

Kijktip :

Tegenwoordig zijn er in Nederland ook restauratieprogramma's als The Repair Shop (RTL 4) en Zo goed als nieuw (SBS 6) te zien, maar op Discovery kon je al langer genieten van het werk van restaurateurs. Vanaf zaterdag zie je een nieuw seizoen van Salvage Hunters: The Restorers.

Succesformule
Antiekhandelaren als Drew Pritchard kopen allerlei spullen op, die meer dan eens aan het eind van hun Latijn zijn. Op het eerste oog lijkt het onmogelijk om hier nog geld mee te verdienen, maar dan heb je buiten de vakkundige restaurateurs van Salvage Hunters: The Restorers gerekend: zij knappen alles weer op zodat het product zo goed als nieuw lijkt. Hiermee vormen de restaurateurs het geheim achter het succes van antiquairs.

Tandartsstoel
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen koopt Drew een wel bijzonder product op: een ouderwetse tandartsstoel, die wel een opknapbeurtje kan gebruiken. Hiervoor schakelt hij leerlooier Martin Ashworth in, die de stoel uit het Victoriaanse tijdperk flink onder handen neemt. De leren bekleding is verweerd en het mechanisme moet hersteld worden, maar Martin weet als geen ander hoe hij dit klusje aan moet pakken.

Het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: The Restorers is vanaf zaterdag 19 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien op Discovery Channel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Salvage Hunters: The Restorers vanaf zaterdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV