Mindfuck begint zaterdag aan nieuw seizoen op NPO 1

Mindfuck begint zaterdag aan nieuw seizoen op NPO 1
Illusionist Victor Mids met verbazingwekkende trucs

Kijktip :

In relatief korte tijd heeft illusionist Victor Mids zich opgewerkt tot één van de bekendste en populairste illusionisten van Nederland. Zijn programma Mindfuck is een doorslaand succes, en daarom mag hij het nu ook op primetime zaterdagavond proberen.

In de tropen
Dit seizoen heeft Mids opgenomen in tropische omstandigheden: hij verbaast de bevolking van Aruba, Bonaire, Curaçao en Suriname met zijn adembenemende trucs. Daarbij laat hij zich inspireren door de lokale tradities en cultuur. Mids laat bekende Nederlanders en toevallige passanten zien op welke manieren je hersenen te beïnvloeden zijn.

Barry Hay
In de eerste aflevering bezoekt Mids meerdere plekken. Hij maakt de kinderen op een Surinaams schoolplein gek met zijn illusies en zaait verwarring in het Kotomisi Museum in Paramaribo. Op Curaçao is Mids te gast bij de legendarische Golden Earring-zanger Barry Hay, die verbluft achterblijft. En hoe zit het eigenlijk met het geld op de Nederlandse Antillen? Daar betalen ze niet met de euro, maar met de Arubaans gulden. Daar heeft Mids wel een oplossing voor.

Het nieuwe seizoen van Mindfuck is vanaf zaterdag 19 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Mindfuck terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mindfuck begint zaterdag aan nieuw seizoen op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV