Silent Witness seizoen 20 start zaterdag op Canvas

Silent Witness seizoen 20 start zaterdag op Canvas
Forensisch pathologen lossen misdrijven op

Kijktip :

Silent Witness behoort tot de populairste en langstlopende Britse misdaadseries aller tijden. Het eerste seizoen was al in 1996 te zien, en inmiddels telt de serie al 22 seizoen. Het twintigste seizoen is vanaf zaterdag 19 oktober te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Mensensmokkelaar
Het team van forensisch pathologen van Dr. Nikki Alexander (gespeeld door Emilia Fox) is vaak doorslaggevend in het oplossen van misdrijven, en ook dit seizoen wordt hun hulp weer ingeroepen. In de eerste aflevering wordt ene Jamal Al Sham dood aangetroffen. In eerste instantie gaat men uit van een zelfmoord, maar al snel blijkt dat hij een vermoorde mensensmokkelaar is.

Syrische vluchtelingen
Al Sham kreeg de schuld van de Syrische vluchteling Varkey Khoury voor de dood van zijn vrouw. Nikki begeeft zich in de wereld van deze illegale immigranten, en wordt benaderd door Varkeys vijftienjarige dochter Akka. Zij plaatst Nikki voor een moreel dilemma, maar ondertussen is de moordenaar nog steeds op vrije voeten.

Het twintigste seizoen van Silent Witness is vanaf zaterdag 19 oktober vijf zaterdagen om 20.35 uur te zien op Canvas.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Silent Witness seizoen 20 start zaterdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV