Vanavond op tv: verslag koningspaar in India, nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World en meer

Vanavond op tv: verslag koningspaar in India, nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 oktober

Kijktip :

Vanavond begint de tv-avond met een terugblik op het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan India. Later onder meer de start van een nieuw seizoen van André Rieu: Welcome to My World. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Verslag: Koningspaar in India

NPO 2
19:00 uur

De hele week waren de camera's van de NPO in India om het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vast te leggen. In deze uitzending is te zien hoe het koningspaar een aantal bijzondere locaties bezocht, om daar onder meer te spreken over waterbeheer - nog altijd één van de interesses van onze koning. Astrid Kersseboom doet verslag van de meest bijzondere activiteiten, en ze spreekt met een aantal betrokkenen.


Docu: Louis Theroux: The Most Hated Family in America

NPO 3
20:25 uur

Twaalf jaar geleden, in 2007, bracht de Britse filmmaker Louis Theroux aan 'de meest gehate familie van de Verenigde Staten': de familie Phelps, die aan het hoofd staan van de Westboro Baptist Church. In de documentaire The Most Hated Family in America is te zien hoe Theroux daar van de ene verbazing in de andere valt. De leden van deze conservatieve christelijke gemeenschap lijken namelijk intelligente, vriendelijke mensen, maar ondertussen roepen ze leuzen als 'God hates fags'.


Verborgen verleden van Nederland: Terschelling

NPO 2
21:05 uur

In de tweede aflevering van het geschiedenisprogramma Verborgen verleden van Nederland reist acteur (en voor deze gelegenheid presentator) Waldemar Torenstra naar het Waddeneiland Terschelling, waar hij in de geschiedenis van de iconische vuurtoren, de Brandaris, duikt. Het is de oudste vuurtoren van Nederland, en in zijn 400-jarige geschiedenis heeft de toren al veel meegemaakt. Maar hoe heeft hij de weerbarstige tijd en de vechtlustige Engelsen in 1666 weten te weerstaan?


Terug: André Rieu: Welcome to My World

NPO 1
21:25 uur

Wat zijn de bekendste exportproducten van Nederland? Nou, naast Delfts blauw, kaas en tulpen mogen we André Rieu misschien ook wel tot die categorie rekenen. Over de hele wereld heeft de Limburgse violist succes met zijn Johann Strauss Orkest. In een nieuw seizoen van het realityprogramma André Rieu: Welcome to My World krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen in het leven van Rieu en zijn orkest. Zelfs David Hasselhoff geeft acte de présence.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: verslag koningspaar in India, nieuw seizoen André Rieu: Welcome to My World en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV