Satirische show Even tot hier vanaf zaterdag weer te zien op NPO 1

Satirische show Even tot hier vanaf zaterdag weer te zien op NPO 1
Cabaretiers Van der Laan en Woe bespreken de week

Kijktip :

Na het stoppen van de komische show De Kwis viel er een gat, dat door Kwis-collega's Niels van der Laan en Jeroen Woe snel werd opgevuld. Zij begonnen aan Even tot hier, een satirisch programma waarin ze zich - letterlijk - een voorstelling van de week maken.

Muzikale terugblik
Even tot hier creëert met behulp van de Miguel Wiels Band een muzikale terugblik op het opvallendste nieuws van de afgelopen week. Zes zingende acteurs vertellen de verhalen die cabaretiers Van der Laan en Woe bespreken. Dit ensemble wordt gevormd door Pim van Alten, Lieke van den Broek, Kiki van Deursen, Sarah Janneh, Sabine van Kuipers en Bart Sietsema.

Razend tempo
Ook zullen er elke week actuele gasten langs komen om met de cabaretiers het nieuws te bespreken, en is er een 'muzikale grootheid' die de show luister zal bijzetten. Dit alles voltrekt zich in een razend tempo, met dank aan enkele bekende schrijvers achter de schermen. Zo werkten onder anderen Emilio Guzman, Peter Heerschop en Owen Schumacher mee aan het programma.

Het nieuwe seizoen van Even tot hier is vanaf zaterdag 19 oktober wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV