Nieuw seizoen Sterke verhalen begint zaterdag op NPO 1

Nieuw seizoen Sterke verhalen begint zaterdag op NPO 1
Welk verhaal is waar en wat is een leugen?

Kijktip :

Iedereen vertelt weleens een leugentje om bestwil, maar als je hier een bijzonder talent voor hebt, zit je bij Sterke verhalen goed. Daar draait het namelijk om het achterhalen van de waarheid tussen de leugens. Teamcaptains Richard Groenendijk en Peter Pannekoek zijn weer van de partij.

Feit of fictie?
De captains en hun teamgenoten proberen de drie tegenstanders aan de overkant om de tuin te leiden met hun vaak bizarre verhalen. Zijn ze ter plekke uit de duim gezogen, of is het een reconstructie van een werkelijke gebeurtenis? Meer dan eens blijkt dat de realiteit soms gekker is dan je had kunnen vermoeden. Het programma is gebaseerd op de populaire Britse show Would I Lie to You?

Gasten
Elke aflevering krijgen Groenendijk en Pannekoek gezelschap van twee gasten in hun panel. In de eerste aflevering komen Paul de Leeuw, Tania Kross, Heleen van Royen en Alex Ploeg langs. Ook zij vertellen de vreemdste verhalen: heeft De Leeuw écht een koelkastje naast zijn ligbad staan? En sjanste Heleen van Royen met prins Maurits? De presentatie is in handen van Sanne Wallis de Vries.

Het nieuwe seizoen van Sterke verhalen is vanaf zaterdag 19 oktober wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Sterke verhalen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Sterke verhalen begint zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier