Nieuwe misdaadserie Gone begint zaterdag op Net 5

Nieuwe misdaadserie Gone begint zaterdag op Net 5
Aan de slag bij de FBI

Kijktip :

Vanaf zaterdag 19 oktober is de Amerikaanse misdaadserie Gone wekelijks te zien op Net 5. Centraal staat Kit 'Kick' Lannigan (gespeeld door Leven Rambin), die na een ontvoering in haar jeugd vastbesloten is nooit meer slachtoffer te zijn.

Frank Novak
De ontvoering haar jeugd heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op Kick. Destijds werd ze gered door FBI-agent Frank Novak (Chris Noth), en in de jaren daarna onderwerpt Kick zich aan een keihard trainingsregime: ze houdt zich intensief bezig met martial arts en leert hoe ze een vuurwapen moet gebruiken. Jaren later kruist haar pad opnieuw met dat van Novak, die haar overhaalt bij een speciaal FBI-team te komen werken.

Verdwenen mensen
Deze speciale eenheid houdt zich bezig met het opsporen van verdwenen mensen, en het blijkt de roeping van de fanatieke Kick. Ze werkt samen met privédetectives John Bishop (Danny Pino), Maya Kennedy (Tracie Thoms) en haar beste vriend James Finley (Andy Mientus) aan een aantal schokkende zaken. In de eerste aflevering onderzoeken ze de verdwijning van het meisje Mia, dat werd gekidnapt op haar school in Hagerstown.

De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf zaterdag 19 oktober wekelijks om 22.25 uur te zien op Net 5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Gone begint zaterdag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV