Linda de Mol staat maandag centraal in Door andere ogen

Linda de Mol staat maandag centraal in Door andere ogen
Wat vinden haar naasten van de powervrouw?

Kijktip :

Linda de Mol is al jaren de ongekroonde koningin van televisieland. Ze presenteert de ene kijkcijferhit na de andere, en ze gaat nu op SBS 6 (onder de hoede van haar broer John) vrolijk verder met tv-iconen als Ik hou van Holland en Postcode Loterij Miljoenenjacht. Maar wat vinden haar naasten van haar?

Collega's en vrienden
In Door andere ogen proberen een aantal collega's en vrienden een beeld te schetsen van de powervrouw. Tony Berk, Jildou van der Bijl, Marc Conrad, Mark Koster en Tjitske Reidinga proberen de carrière van De Mol te duiden. Er wordt ook uitgebreid ingegaan op de geschiedenis en het succes van de familie De Mol. Elk familielid blijkt een enorme winnaarsmentaliteit te hebben.

Mediamagnaat
Linda werd geïnspireerd door de drie Johns in haar familie. Haar opa was een veelgevraagd orkestleider in het schnabbelcircuit, Linda's vader was in eerste instantie charmezanger maar groeide later uit tot artiestenmanager en haar broer John is natuurlijk de grootste mediamagnaat van Nederland. Broer en zus John en Linda hebben alles over voor de kijkcijfers.

De aflevering van Door andere ogen over Linda de Mol is op maandag 21 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Door andere ogen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol staat maandag centraal in Door andere ogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen