Midsomer Murders seizoen 20 gaat maandag van start op BBC First

Midsomer Murders seizoen 20 gaat maandag van start op BBC First
Zes nieuwe, spannende verhalen

Kijktip :

Dat de Britten dol zijn op hun detectiveseries, was al wel langere tijd bekend. Eén van de populairste voorbeelden van het genre is Midsomer Murders, dat al sinds 1997 te zien is op de Britse én Nederlanse tv. Het twintigste seizoen gaat deze maandag van start.

Gruwelijke moorden
In dit nieuwe seizoen krijgen detectives John Barnaby (gespeeld door Neil Dudgeon) en Jamie Winter (Nick Hendrix) te maken met een aantal gruwelijke en schijnbaar onoplosbare moorden in de pittoreske dorpjes van het graafschap Midsomer. Dit seizoen vertelt zes spannende verhalen van elk twee delen. In totaal zijn er de komende weken dus twaalf afleveringen te zien.

Gekookt
In de eerste aflevering is te zien hoe het plaatsje Causton opgewonden toeleeft naar de heropening van een eeuwenoude abdij, die nu als brouwerij gaat fungeren. De abdij heeft slechts een klein smetje: het oude klooster schijnt vervloekt te zijn. De festiviteiten gaan echter onverminderd verder. Er wordt een nieuwe biersoort onthult, maar al snel slaat de vreugde om in angst: er wordt een dode, gekookte man aangetroffen in één van de vaten.

Het twintigste seizoen van Midsomer Murders is vanaf maandag 21 oktober wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Bekijk waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV