Vanavond op tv: MINDF☆CK en Even tot hier

Vanavond op tv: MINDF☆CK en Even tot hier
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 oktober

Kijktip :

MINDF☆CK keert vanavond weer terug op tv, met een speciale Caribische editie. Ook het satirisch actualiteitenprogramma Even tot hier van cabaretiers Jeroen Woe en Niels van der Laan start aan een nieuw seizoen. Misdaadserieliefhebbers kunnen gaan genieten van het 20ste seizoen van Silent Witness. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 19 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Salvage Hunters - The Restorers

Discovery
Discovery
20:00 uur

In het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: The Restorers is opnieuw het gedetailleerde precisiewerk van de bevlogen restaurateurs te zien.

Antiekhandel
Antiekhandelaren als Drew Pritchard weten als geen anders dat hun business niet alleen afhankelijk is van slimme aankopen, maar ook van hoogwaardige restauraties. Goede restaurateurs zijn de stille krachten achter het succes van menig antiekhandel.

Opknapbeurt
Zoals leerlooier Martin Ashworth die van Drew een Victoriaanse tandartsstoel in handen krijgt die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Niet alleen is de leren bekleding verweerd, ook het mechanisme moet hersteld worden. Martin weet als geen ander hoe hij het leer weer zo kan repareren zodat het nog wel authentiek blijft – een absolute must voor Drew.


Terug: MINDFCK*

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van MINDF☆CK. Illusionist Victor Mids is dit keer in Suriname en op Aruba, Bonaire en Curaçao. Elke zaterdag zijn om 20:30 uur nieuwe verrassingen te zien.

Tradities en cultuur
Victor Mids gebruikt de lokale tradities en cultuur om zich te laten inspireren voor zijn illusies. Onder tropische temperaturen krijgen toevallige passanten en bekende Nederlanders onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten voorgeschoteld.

Barry Hay
In de eerste aflevering is Victor op een Surinaams schoolplein en ishij op Curaçao te gast bij Golden Earring-legende Barry Hay.


Nieuw: Silent Witness seizoen 20

Canvas
Canvas
20:35 uur

Vanavond start het 20ste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness. De serie gaat over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

Afleveringen
De vijf afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:35 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Mensensmokkelaar
Wanneer in de eerste aflevering in The City een mensensmokkelaar dood wordt aangetroffen, begeeft Nikki zich in de gemeenschap van illegale immigranten in Londen.

Syrische tiener
Een ontmoeting met de kwetsbare Syrische tiener Akka, die haar om hulp vraagt, plaatst Nikki voor een moreel dilemma. Ondertussen is de moordenaar nog steeds op vrije voeten.


Terug: Even tot hier

NPO 1
NPO 1
21:20 uur

Het satirisch actualiteitenprogramma Even tot hier is vanaf vanavond weer elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen zich een voorstelling te maken van de week.

Razend tempo
Dat doen ze door letterlijk een voorstelling te maken. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van zes zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren.

De Kwis
Even tot hier was eerder dit jaar voor het eerst te zien. Het programma volgde De Kwis op en brengt op een soortgelijke manier het nieuws van de afgelopen week.


Terug: Sterke Verhalen

NPO 1
NPO 1
22:05 uur

Vanaf vanavond is de humoristische panelshow Sterke Verhalen terug op NPO 1 met zes nieuwe afleveringen op zaterdag rond 22:10 uur.

Verzonnen of werkelijkheid?
Sanne Wallis de Vries presenteert het programma waarin teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk proberen elkaar en hun gasten om de tuin te leiden met verhalen die ze ter plekke uit hun duim zuigen óf die een ware reconstructie van een werkelijke gebeurtenis zijn.

Deelnemers
In de eerste aflevering doen Paul de Leeuw, Tania Kross, Heleen van Royen en Alex Ploeg mee. Heeft Paul de Leeuw echt een koelkastje naast zijn ligbad staan? En had Heleen van Royen sjans met prins Maurits?


Start: Gone

NET 5
NET 5
22:25 uur

De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5.

Ontvoerd
De serie gaat over Kit 'Kick' Lanigan. Zij is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI-agent Frank Novak. Na haar vrijlating is ze vastberaden dat ze nooit meer een slachtoffer wil zijn.

Speciale team
In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden.

Privédetectives
Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: MINDF☆CK en Even tot hier of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV