Recensie: Little Monsters met kleuters en zombies in de mix

Recensie: Little Monsters met kleuters en zombies in de mix
Actrice Lupita Nyong'o als stralende kleuterjuf

Film :

Aankomende donderdag gaat de film Little Monsters draaien in de Nederlandse bioscopen. In de film gaat het bij een legerbasis gigantisch mis als er spontaan een zombieplaag naar buiten loopt. Kan onderwijzeres Miss Caroline (Lupita Nyong'o) haar kleine leerlingen redden van een vreselijke dood? Lees hier de filmrecensie van Little Monsters.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Teddy McGiggle
Het verhaal gaat over de aan lager wal geraakte muzikant Dave. Hij geeft zich op als vrijwilliger voor een schooluitje, voornamelijk vanwege de aantrekkelijke lerares Caroline. Wanneer het gezelschap eenmaal is gearriveerd wordt het park overvallen door een groep zombies. De bedoelingen van Dave worden bemoeilijkt door de aanwezigheid van 's werelds beroemdste kindershow-persoonlijkheid, Teddy McGiggle. Terwijl Caroline de kinderen in veiligheid brengt, moet Dave de zombies te lijf gaan.

Actrice Lupita Nyong'o als Miss Audrey Caroline in de film Little Monsters

Beoordeling van Gids.tv
Deze film heeft twee gezichten, soms erg grappig (Darth Father-scènes) en dan weer bloedirritant (Teddy McGiggle vreselijk vertolkt door Josh Gad). Little Monsters is een mix van films zoals Zombieland, Good Boys en zelfs van Bad Santa. Best origineel bedacht maar daar houdt het dan ook wel bij op. De prachtige actrice Lupita Nyong'o (Us) levert prima werk af als vrolijke kleuterjuf maar kan de film niet echt redden. Het erg matige verhaal plus jonge kinderen met zeer grof taalgebruik geeft absoluut geen meerwaarde aan de film. Twee en een halve ster, één voor de hoofdrol, één voor originaliteit en de halve voor het jonge acteertalentje Diesel La Torraca. De rest is niet heel boeiend.

Cast
Naast Lupita Nyong'o (Us) en Alexander England (Alien: Covenant) is ook Josh Gad (Beauty and the Beast) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Abe Forsythe (Ned).

Little Monsters is vanaf 24 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Comedy, Horror. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score: 6,3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Little Monsters met kleuters en zombies in de mix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen