Fred van Leer: Alles uit de kast begint dinsdag aan een nieuw seizoen op TLC

Fred van Leer: Alles uit de kast begint dinsdag aan een nieuw seizoen op TLC
Stylist helpt vrouwen die moeite hebben met kleding kiezen

Kijktip :

Morgen (dinsdag 22 oktober) begint Fred van Leer: Alles uit de kast aan een nieuw seizoen op TLC. De bekende stylist schiet in dit programma vrouwen te hulp die vanwege de meest uiteenlopende maten, vormen en budgetten moeite hebben om zich te kleden.

Humor
Van Leer staat bekend om zijn flinke gevoel voor humor, en dat zet hij ook in tijdens een nieuw seizoen van Alles uit de kast. Hij komt echter ook met stylingadvies én een luisterend oor, en is dus de aangewezen persoon om de vrouwen te voorzien van een complete make-over, die hun leven zal veranderen. Na de 'behandeling' door Van Leer gaan ze weer met zelfvertrouwen door het leven.

Verhalen
De vrouwen luchten hun hart bij de stylist, en ze blijken allemaal een bijzonder, emotioneel en inspirerend verhaal te hebben. Dat gaat gepaard met een lach en een traan. In totaal brengen achttien vrouwen een bezoekje aan Van Leer, die ze niet alleen aan een nieuwe outfit helpt: ze vinden de beste versie van zichzelf terug, en dat is misschien nog wel belangrijker.

Het nieuwe seizoen van Fred van Leer: Alles uit de kast is vanaf dinsdag 22 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer: Alles uit de kast begint dinsdag aan een nieuw seizoen op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV