Nieuw programma Home Alone vanaf dinsdag te zien op SBS 6

Nieuw programma Home Alone vanaf dinsdag te zien op SBS 6
Kinderen leven drie dagen zelfstandig

Kijktip :

Al vanaf jonge leeftijd krijgen kinderen allerlei regels opgelegd door hun ouders. Dingen als online eten bestellen of zelf bepalen hoe laat je naar bed gaat, mogen ze nog niet doen omdat ze daar "veel te jong" voor zijn. In Home Alone wordt alles anders.

Drie dagen
In dit nieuwe programma krijgen elke aflevering vijf kinderen van acht tot twaalf jaar de sleutel van het huis in handen. Drie dagen lang moeten ze zichzelf zien te redden, en dat betekent dat ze alles zelf moeten doen: van eten koken tot wasjes draaien. Ze kunnen niet meer om papa en mama roepen, maar zijn ze in staat om voor zichzelf te zorgen? Of loopt alles in het honderd?

Uitdagingen
Naast het doen van de dagelijkse klusjes als boodschappen halen en de wc schoonmaken, krijgen de kids een aantal speciale uitdagingen en onverwachte situaties voor de kiezen. Met deze uitdagingen moeten ze laten zien dat ze betrouwbaar en verantwoordelijk zijn. Het zijn situaties die ook hun ouders regelmatig meemaken: laten ze een vreemde naar binnen? En wat doen ze als het doucheputje verstopt zit?

Het nieuwe programma Home Alone is vanaf dinsdag 22 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Home Alone terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Home Alone vanaf dinsdag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV