Ajax - Chelsea live op tv (Champions League)

Ajax - Chelsea live op tv (Champions League)
Vroege aftrap in Johan Cruijff Arena

Sport :

Op woensdag 23 oktober speelt Ajax al om 18.55 uur de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena wordt live op tv uitgezonden op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Ook is de wedstrijd te volgen via een livestream op Gids.tv.

Samenvatting

Twee keer 3-0
De kampioen van Nederland en huidige koploper in de Eredivisie won de eerste twee groepswedstrijden met 3-0, thuis tegen Lille en uit tegen Valencia. Tegenstander Chelsea verloor thuis van Valencia (0-1) en won vervolgens met 2-1 op bezoek bij Lille.

Voorbeschouwing
Om 18.00 uur beginnen Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat aan de voorbeschouwing op Ajax - Chelsea. De aftrap is om 18.55 uur. Op dat moment is er ook een liveverslag te zien op betaalzender Ziggo Sport Voetbal. Op het open kanaal Ziggo Sport wordt Leipzig - Zenit uitgezonden.

Ajax - Chelsea is woensdag 23 oktober om 18.55 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Chelsea live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier