Lee Towers te gast in laatste aflevering Sterren op het doek

Lee Towers te gast in laatste aflevering Sterren op het doek
Zanger geeft openhartig en emotioneel interview

Kijktip :

Zanger Lee Towers, die werd geboren als Leen Huijzer, boekt al ruim veertig jaar successen in de muziekindustrie. Van zijn hit 'You'll Never Walk Alone' in 1976 tot zijn deelname aan Beste Zangers in 2018: hij is altijd bezig met muziek. Towers is de laatste gast van dit seizoen van Sterren op het doek.

Dromen
Towers gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol over zijn eenvoudige afkomst, en hoe dit hem inspireerde om groot te dromen en zijn dromen ook waar te maken. Het is een openhartig en emotioneel gesprek voor de inmiddels 73-jarige zanger, die ondertussen geportretteerd wordt op een bijzondere locatie: midden in 'zijn eigen Ahoy'.

Hits
In 1975 brak Towers door nadat hij door presentator Willem Duys werd aangekondigd als "de zingende kraanmachinist uit Rotterdam". Zijn eerste grote hit was het nummer 'It's Raining in My Heart', dat in 1976 de 24ste positie in de Top 40 haalde. 'You'll Never Walk Alone' kwam hier kort na, en sindsdien heeft hij diverse hits gescoord met nummers als 'I Can See Clearly Now' (1982) en twee samenwerkingen met Anita Meyer in 1986: 'Run to Me' en 'We've Got Tonight'.

De laatste aflevering van Sterren op het doek met Lee Towers is op dinsdag 22 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lee Towers te gast in laatste aflevering Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen