Vanavond op tv: laatste aflevering Sterren op het doek, Juventus - Lokomotiv Moskou (Champions League) en meer

Vanavond op tv: laatste aflevering Sterren op het doek, Juventus - Lokomotiv Moskou (Champions League) en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 oktober

Kijktip :

Vanavond komt de buitengewoon succesvolle terugkeer van Sterren op het doek ten einde. In de laatste aflevering is zanger Lee Towers te gast. Verder onder meer voetbal: de Champions League gaat verder. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sterren op het doek: Lee Towers

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Özcan Akyol begon dit jaar aan de presentatie van een nieuw seizoen van Sterren op het doek, maar hij zal niet verwacht hebben dat de kijkcijfers zó hoog zouden zijn. De laatste weken kijken er bijna een miljoen mensen per aflevering. Het seizoen komt vanavond ten einde: in de laatste aflevering is zanger Lee Towers te gast. Hij wordt middenin 'zijn eigen' Ahoy geportretteerd, en vertelt ondertussen openhartig over zijn carrière en leven.


Live: Juventus - Lokomotiv Moskou (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

In groep D van de Champions League neemt Juventus het vanavond op tegen Lokomotiv Moskou. In deze poule is de spanning na twee wedstrijden om te snijden: Juventus en Atlético Madrid staan op vier punten, gevolgd door Lokomotiv Moskou, dat tot dusver drie punten heeft verzameld. 'Juve' hoopt dus een flinke slag te slaan in eigen huis, waar Matthijs de Ligt hoogstwaarschijnlijk weer een plek in de basis krijgt, links in het centrum van de verdediging.


Terug: Fred van Leer: Alles uit de kast

TLC
TLC
20:30 uur

Op TLC begint vanavond een nieuw seizoen van Fred van Leer: Alles uit de kast. Hierin schiet stylist Fred van Leer vrouwen te hulp die vanwege de meest uiteenlopende vormen, maten en budgetten moeite hebben om zich te kleden. Met zijn kenmerkende gevoel voor humor staat Van Leer de vrouwen bij, maar hij biedt ze ook stylingadvies en een luisterend oor. Meer dan eens hebben ze namelijk een bijzonder, emotioneel en inspirerend verhaal.


Nieuw: Kinderen van het verzet

Canvas
Canvas
21:20 uur

België werd al eerder bevrijd dan Nederland, en daarom staan onze zuiderburen dit jaar al stil bij het 75-jarig jubileum van de bevrijding. Ook in België waren er talloze inwoners die zich aansloten bij het verzet, om op die manier de Duitse bezetter dwars te zitten. In de documentaireserie Kinderen van het verzet vertellen kinderen van verzetsstrijders over de daden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot op de dag van vandaag.


Nieuw: Home Alone

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Op SBS 6 gaat vanavond het spraakmakende nieuwe programma Home Alone van start, dat uiteraard een dikke knipoog is naar de gelijknamige filmklassieker. In het programma krijgen kinderen de kans om drie dagen lang zelfstandig te leven, met alle verantwoordelijkheden van dien. Vijf kinderen tussen de acht en twaalf jaar moeten hun eigen boontjes doppen, en krijgen diverse dilemma's voor de kiezen. Ook moeten ze een aantal uitdagingen en onverwachte situaties het hoofd bieden.


Terug: De toekomstbouwers

NPO 2
NPO 2
22:50 uur

Van 19 tot en met 27 oktober vindt de Dutch Design Week 2019 plaats in Eindhoven. Net als in 2017 en 2018 is daarom ook het programma De toekomstbouwers weer te zien, maar nu met een nieuwe presentator: Nadia Moussaid neemt de taken van Wilfried de Jong over. Zij spreekt met vijf aanstormende en spraakmakende ontwerptalenten, die unieke ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen hebben.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Sterren op het doek, Juventus - Lokomotiv Moskou (Champions League) en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV