Film1 nu ook via PlayStation-console te kijken

Film1 nu ook via PlayStation-console te kijken
Film1 zet meer in op online

Nieuws :

Film1 maakte enkele maanden geleden al bekend dat de focus meer op online ligt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de betaalzender het online bereik vanaf vandaag heeft uitgebreid. Film1 kijken via de PlayStation 3 of PlayStation 4 kon voorheen alleen als je een speciaal PlayStation-abonnement bij de aanbieder had afgesloten. Dit kostte je 12,99 euro bovenop je reguliere Film1 abonnement via bijvoorbeeld Ziggo of KPN. Vanaf heden is het echter mogelijk om met de gloednieuwe Film1 app voor de PS3 en PS4 Film1 te kijken als je hierop al geabonneerd bent via jouw TV-aanbieder. Ook is het mogelijk om via PlayStation Network direct een abonnement af te sluiten.

Film1 schrapte op 1 augustus het lineaire kanaal Film1 Sundance. Als reden werd toekomstige expansie van online mogelijkheden gegeven. De online uitbreiding is vandaag voor het eerst concreet geworden. Film1 is namelijk vanaf vandaag voor bezitters van de Sony spelconsole Playstation 4 beschikbaar. Dat is een begrijpelijke uitbreiding omdat Film1 eigendom van Sony Entertainment is en dus tot hetzelfde moederbedrijf behoort.

Als men via een tv-aanbieder een abonnement op Film1 heeft afgesloten, kan men met de inloggegevens die bijvoorbeeld ook voor Film1 GO worden gebruikt van de online dienst op Playstation 4 gebruikmaken. Wie nog geen abonnement heeft, kan deze direct via de spelconsole afsluiten. Online is het video on demand-aanbod van Film1, bestaande uit films en series, al langere tijd via website, tablet, smartphone en Smart TV internettelevisie beschikbaar. Via de streamingtechnieken Chromecast en Airplay kan naar elk gewenst beeldscherm gestreamd worden. Onlangs kwam ook al online videodienst Amazon Prime Video op Playstation 4 beschikbaar. Netflix is al langere tijd via de spelconsole te bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV