Nieuw seizoen De reünie vanaf woensdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen De reünie vanaf woensdag te zien op NPO 1
Anita Witzier gaat in gesprek met oud-klasgenoten

Kijktip :

De middelbare school is een tijd van ontdekken en ontplooien, een periode waarin er van alles met jou en je omgeving gebeurt. In het succesvolle tv-programma De reünie, dat woensdag 23 oktober aan een nieuw seizoen begint, worden herinneringen aan deze tijd opgehaald.

Aangrijpende verhalen
Anita Witzier nodigt oud-klasgenoten uit in hun eigen klaslokaal, met de geuren en kleuren van toen, waar ze terugblikken op hun tijd op de middelbare school. De presentatrice gaat op zoek naar boeiende levensverhalen van mensen, die ze delen met hun medeklasgenoten. Ze horen hoe het iedereen is vergaan, en dat zorgt voor mooie, vrolijke en soms aangrijpende verhalen.

Door het hele land
In het nieuwe seizoen reist Witzier door het hele land, van Appingedam tot Venlo en van Amsterdam tot Alphen en zelfs het instituut Clingendael. In de eerste aflevering ontmoet ze oud-leerlingen van de Vrije School in Amsterdam. Deze bonte groep kids deelde in de jaren negentig lief en leed met elkaar. Twintig jaar later keren ze terug naar hun oude school om herinneringen op te halen.

Het nieuwe seizoen van De reünie is vanaf woensdag 23 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De reünie terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De reünie vanaf woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV