Wordt Cash or Trash de nieuwe kijkcijferhit van Martien Meiland?

Wordt Cash or Trash de nieuwe kijkcijferhit van Martien Meiland?
Vanaf woensdag 23 oktober te zien op SBS 6

Kijktip :

Chateau Meiland domineert nog altijd de maandagavond, met kijkcijfers die inmiddels de 1,5 miljoen per aflevering aantikken. De melkkoe moet uitgemolken worden, en dus begint Martien Meiland op woensdag 23 oktober aan het nieuwe programma Cash or Trash.

Handelaren
Martien weet als geen ander hoe het is om met oude spullen in de weer te zijn: het chateau dat hij met zijn familie kocht was één groot antiekstuk, dat volledig opgeknapt moest worden. Mensen komen nu bij hem langs met een breed scala aan voorwerpen: van waardevolle erfstukken tot oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals staan ze oog in oog met vijf handelaren. Kunnen de deelnemers een goede deal sluiten?

Televizier-Ring
In de eerste aflevering wil Tom graag weten wat zin gynaecoloogstoel uit de negentiende eeuw waard is, en heeft Ellen een speciale designstoel in handen. Martien Meiland zal vooral benieuwd zijn hoeveel mensen er zullen afstemmen op SBS 6 om Cash or Trash te bekijken. Heeft de winnaar van de Gouden Televizier-Ring opnieuw een kijkcijferkanon in handen?

Het nieuwe programma Cash or Trash is vanaf woensdag 23 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Cash or Trash terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wordt Cash or Trash de nieuwe kijkcijferhit van Martien Meiland? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV