Nieuw programma Proef eenzaamheid begint woensdag op NPO 1

Nieuw programma Proef eenzaamheid begint woensdag op NPO 1
Hoe voelt het om eenzaam te zijn?

Kijktip :

Eenzaamheid is een belangrijk thema, dat de laatste tijd terecht veel aandacht krijgt op televisie. In het nieuwe programma Proef eenzaamheid laat de EO iemand die midden in de maatschappij staat een week lang eenzaam zijn, om te ervaren hoe het is.

Heftig verhaal
Terwijl de ene persoon een week lang in een isolement verkeert, zonder telefoon en internet, gaat presentator Bert van Leeuwen met de persoon die zich eenzaam voelt. Waar komt de eenzaamheid vandaan? En hoe is het om zo eenzaam te zijn? Aan het eind van elke aflevering ontmoeten de twee deelnemers van het sociale experiment elkaar. Is het gelukt om zeven dagen afgezonderd te leven?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering maakt Van Leeuwen kennis met de 27-jarige Sharon, die een rijk en druk sociaal leven heeft. Eigenlijk is ze bijna nooit alleen, maar nu maakt ze een uitzondering: ze stapt in het leven van de 31-jarige Annick, die aan een posttraumatische stressstoornis lijdt. Hierdoor kan ze niet werken en zit ze veel thuis. Gedurende de week ontdekt Sharon hoe het leven van Annick er uit ziet.

Het nieuwe programma Proef eenzaamheid is vanaf woensdag 23 oktober wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Proef eenzaamheid terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Proef eenzaamheid begint woensdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier