Fantastische actiefilm Baby Driver dinsdag te zien op Veronica

Fantastische actiefilm Baby Driver dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Dinsdagavond zit je voor een fantastische actiefilm goed bij Veronica, want dan is de heerlijke film Baby Driver te zien op de zender. Een unieke film, die op vakkundige wijze muziek met spetterende actie combineert. Je kunt Baby Driver ook streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Centraal in het verhaal staat de jonge Baby (gespeeld door Ansel Elgort), die een enorme schuld heeft. Om die in te lossen gaat hij aan de slag als chauffeur bij overvallen. Er is één probleem dat hij tijdens het rijden moet verhelpen: een harde piep in zijn oren, het gevolg van een trauma uit zijn verleden. Dat doet Baby door tijdens zijn klusjes naar muziek te luisteren. Wanneer Baby tot over zijn oren verliefd wordt op een mooi meisje, wil hij zijn criminele activiteiten vaarwel zeggen - maar dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Briljante montage
Eén van de belangrijkste aspecten die Baby Driver tot een weergaloze film maakt is de montage. De soundtrack zit vol met fantastische hits - zoals 'Radar Love' van Golden Earring en 'Hocus Pocus' van Focus - en de montage laat de actie perfect synchroon met de muziek zien. De film werd dan ook meer dan terecht genomineerd voor de Oscar voor Beste Montage. Daarnaast kun je genieten van fraaie bijrollen van Kevin Spacey, Jon Hamm, Jamie Foxx en de even mooie als getalenteerde Lily James en Eiza Gonzalez.

Baby Driver (2017) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op dinsdag 7 april om 20.30 uur te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fantastische actiefilm Baby Driver dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV