Nieuw seizoen Praat Nederlands met me begint donderdag op RTL 4

Nieuw seizoen Praat Nederlands met me begint donderdag op RTL 4
Art Rooijakkers presenteert komische quiz

Kijktip :

Vorig jaar was de taalquiz Praat Nederlands met me één van de eerste programma's die Art Rooijakkers presenteerde voor RTL. Vanaf morgen (donderdag 24 oktober) is de spelshow weer te zien met een nieuw seizoen, elke week om 20.30 uur.

Verrijkt
De afgelopen jaren is de Nederlandse taal op veel verschillende manieren verrijkt. De komst van de smartphone heeft ervoor gezorgd dat WhatsApp-taal en zelfs het communiceren met emoji's is ingeburgerd, en de multiculturele samenleving van Nederland heeft een flink aandel gehad in de ontwikkeling van straattaal. En hoeveel weten we eigenlijk van kantoorjargon?

BN'ers
Een spelshow is tegenwoordig niet compleet zonder BN'ers, en dus zal Praat Nederlands met me ook elke week een blik met drie bekende Nederlanders lostrekken, die de vaste teamcaptains zullen bijstaan tijdens de verschillende spelrondes. De teamcaptains zijn Martijn Koning, Jeroom Snelders en Georgina Verbaan. De duo's met de meeste punten strijden in de finale om de titel.

Het nieuwe seizoen van Praat Nederlands met me is vanaf donderdag 24 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Praat Nederlands met me terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Praat Nederlands met me begint donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier