Documentaire Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis vrijdag op NPO 3

Documentaire Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis vrijdag op NPO 3
Hoe is het nu met de familie Phelps?

Kijktip :

Afgelopen vrijdag was op NPO 3 te zien hoe de Britse filmmaaker Louis Theroux kennis maakte met de familie Phelps, ook wel omschreven als "de meest gehate familie van Amerika". Vier jaar later keert hij terug, en er is een hoop veranderd voor de familie.

'Louis in Hell'
Ondanks de woede van buurtbewoners blijft de familie Phelps gewoon doorgaan met het prediken van hun bizarre ideeën; de borden met leuzen als 'God hates fags' bestaan nog steeds, maar die boodschap wordt nu ook overgebracht door middel van popliedjes. Ze hebben ook een bord gemaakt met 'Louis in Hell', want ze zijn boos op Louis Theroux na diens eerdere documentaire over de familie.

Afvalligen
Vooral de humansistische benadering van Theroux is de familie een doorn in het oog, want in de Westboro Baptist Church draait alles om God. Lang niet alle aanhangers blijken het hiermee eens te zijn. Theroux gaat in gesprek met enkele 'afvalligen', zoals Lauren, die naar eigen zeggen haar ouders heeft verloren aan een cult, en Libby, die na het dragen van een bikini niet meer welkom is. Er zijn echter ook leden van de gemeenschap die alleen maar extremer zijn geworden.

De documentaire Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis is op vrijdag 25 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Louis Theroux: America's Most Hated Family in Crisis vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV