PSV - LASK Linz live op tv (Europa League)

PSV - LASK Linz live op tv (Europa League)
Nog geen verlies voor Eindhovenaren

Sport :

Alle hoogtepunten


Na twee overwinningen speelt PSV op donderdag 24 oktober om 21.00 uur de derde groepswedstrijd in de Europa League tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports 2.

Zes punten
Tegen Sporting Portugal (3-2) en Rosenborg (1-4) werden zes punten gepakt. De komende twee duels kan PSV een hele grote stap richting de knock-outfase van de Europa League zetten. LASK Linz is eerst op bezoek in Eindhoven, over twee weken volgt de wedstrijd in Oostenrijk.

Voorbeschouwing
LASK Linz was tot nu toe te sterk voor Rosenborg, maar verloor daarna van Sporting. RTL 7 blikt vanaf 18.00 uur uitgebreid vooruit de wedstrijd PSV - LASK. Daarna volgen Young Boys - Feyenoord om 18.55 uur en PSV - LASK na elkaar.

PSV - LASK Linz is donderdag 24 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. De voorbeschouwingen zijn grotendeels te zien in de programma's die om 17.30 uur bij FOX Sports en om 18.00 uur op RTL 7 beginnen. De doelpunten en samenvatting van PSV - LASK zijn ook te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - LASK Linz live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV