Zomer met Art keert volgend jaar niet terug, meldt Art Rooijakkers

Zomer met Art keert volgend jaar niet terug, meldt Art Rooijakkers
Meer tijd met de kids of slechte kijkcijfers?

Nieuws :

Afgelopen zomer werd met veel bombarie de talkshow Zomer met Art aangekondigd, die werd gepresenteerd door Art Rooijakkers. Al snel draaide het programma echter uit op een flop, en volgend jaar keert het programma niet terug op tv. Dit bevestigt Rooijakkers.

Kijkcijfers
De kijkcijfers van de zomerse talkshow waren ronduit triest, met soms amper 200.000 belangstellenden. Meerdere tv-coryfeeën waren dan ook niet enthousiast over het programma, onder wie Johan Derksen en Angela de Jong. In de radioshow van Koen Hansen op 100% NL beweert Rooijakkers dat hij het programma volgende zomer vooral niet meer wil presenteren omdat hij meer tijd wil doorbrengen met zijn kinderen.

Toekomst
Rooijakkers stelt: "Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen. Je weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar voorlopig was dit het allerlaatste seizoen van Zomer met Art." Het is nog maar de vraag of iemand anders zijn of haar vingers wil branden aan een zomertalkshow op RTL 4. Rooijakkers zet zijn interviewcarrière echter wel voort: vanavond begint Rooijakkers over de vloer.

Rooijakkers over de vloer is vanaf vanavond (23 oktober) elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zomer met Art keert volgend jaar niet terug, meldt Art Rooijakkers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen