Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in Europa League, start Broeders in Berlijn en meer

Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in Europa League, start Broeders in Berlijn en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 oktober

Kijktip :

De voetballiefhebber kan zijn hart ophalen aangezien zowel Feyenoord als PSV vanavond in actie komt in de UEFA Europa League. Wie niet van voetbal houdt heeft ook genoeg te kiezen. Zo keert Praat Nederlands Met Me terug met een nieuw seizoen, is De Staat Van Het Klimaat live te volgen en wordt de nieuwe docuserie Broeders In Berlijn uitgezonden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Young Boys - Feyenoord (Europa League)

RTL 7
18:55 uur

De voorbeschouwing van Young Boys – Feyenoord is vanavond vanaf 18.00 uur te zien en 55 minuten later begint de wedstrijd. De Rotterdammers gaan na twee wedstrijden weer de strijd aan in de groepsfase van de UEFA Europa League om punten bij elkaar te spelen. Momenteel is Feyenoord in Groep G de koploper met het meest gunstige doelsaldo, alle teams uit de poule hebben inmiddels drie punten verzameld.


Nieuw: Broeders in Berlijn

NPO 2
20:25 uur

In het nieuwe programma Broeders In Berlijn doen broers Maarten en Vincent van Rossem onderzoek naar de val van de Berlijnse Muur. Ze willen weten wat deze gebeurtenis heeft betekend voor de bewoners en voor heel Europa. De Muur kwam dertig jaar geleden ten val, waardoor Duitsland weer een werd en voor grote uitdagingen kwam te staan op sociaal, economisch en cultureel gebied. De broers Van Rossem ontmoeten bijvoorbeeld de lokale bevolking en nemen een kijkje bij restanten van de Muur.Terug: Praat Nederlands Met Me

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is er weer een nieuw seizoen te zien van de quiz Praat Nederlands Met Me. In deze spelshow draait het om de verschillende vormen van taal. Drie teams met bekende Nederlanders krijgen vragen over bijvoorbeeld taalgebruik in WhatsApp, straattaal, kantoortaal en communiceren met emoji's. Martijn Koning, Georgina Verbaan en Jeroom Snelders zijn de vaste teamcaptains en Art Rooijakkers praat het programma aan elkaar. Elke week nemen nieuwe sterren het met de teamcaptains tegen elkaar op.


Live: De staat van het klimaat

NPO 1
20:35 uur

Dit jaarlijks terugkerende programma van omroep HUMAN maakt de balans op als het gaat om het klimaat. Vanavond start de eerste aflevering van De Staat Van Het Klimaat en hierin wordt gepresenteerd hoe Nederland ervoor staat en wat er nog moet gebeuren. In 2030 zou de CO2-uitstoot met 49% moeten zijn verminderd ten opzichte van 1990, de grote vraag is of dit haalbaar is. Tim Hofman is de presentator van het liveprogramma en hij wordt bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel en meteoroloog Gerrit Hiemstra.


Live: PSV - LASK Linz (Europa League)

RTL 7
21:00 uur

Ook PSV komt vanavond in actie in de UEFA Europa League. Er is vanaf 21.00 uur een live verslag te zien van de wedstrijd PSV tegen LASK Linz. Het is de grote vraag of PSV ongeslagen kan blijven, het is de enige ploeg in groep D die nog geen punten heeft gemorst. De Oostenrijkse tegenstander van PSV won eerder van Rosenborg, maar verloor van Sporting.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord en PSV in Europa League, start Broeders in Berlijn en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier