Eerste seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag opnieuw te zien op NPO 3

Eerste seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag opnieuw te zien op NPO 3
Tragikomische serie begint binnenkort aan tweede seizoen

Kijktip :

Begin 2017 was de tragikomische serie TreurTeeVee voor het eerst te zien bij de publieke omroep, en omdat het tweede seizoen binnenkort van start gaat (op vrijdag 22 november) is het eerste seizoen vanaf vrijdag 25 oktober weer te zien op NPO 3.

Yolandia
Deze inktzwarte comedyserie speelt zich af in de fictieve stad Yolandia, waar de inwoners worstelen met de grote vragen des levens. In de eerste aflevering komt Yolanda (gespeeld door Ellen Parren) erachter dat ze een middelmatig bestaan leidt: ze heeft geen relatie, blinkt absoluut niet uit in haar werk en het gaat zelfs zo ver dat haar ouders zich voor haar schamen.

Achterstandswijk
Yolanda zoekt naar een manier om met haar troosteloze bestaan om te gaan, maar ze wil ook het roer omgooien en onderzoekt hoe ze haar misère kan ontvluchten. Ondertussen bezoekt Frederik Kaak, een wereldberoemde tv-host, een achterstandswijk, maar dat gaat niet helemaal volgens plan. Naast Ellen Parren spelen ook Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen en Thomas Spijkerman in de serie.

De vierdelige serie TreurTeeVee is vanaf vrijdag 25 oktober vier vrijdagen om 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van TreurTeeVee terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag opnieuw te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV