Prachtige docuserie Wild Thailand begint zaterdag op NPO 2

Prachtige docuserie Wild Thailand begint zaterdag op NPO 2
Een land vol verrassingen

Kijktip :

Thailand is in rap tempo uitgegroeid tot één van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld - ook bij Nederlanders. Er is echter nog genoeg te ontdekken in het paradijselijke Zuidoost-Aziatische land, een land vol verrassingen.

Spirituele band
Thailand biedt een enorme rijkdom aan natuur, geschiedenis en mysterie. In deze driedelige natuurdocumentaire is te zien hoe dieren, mensen en de natuur een bijzondere band met elkaar zijn aangegaan. De drie delen van de serie belichten elk een ander gebied van het land: het zuiden, dat bekend staat om de wilde feesten, centraal-Thailand, waar stad en natuur een spirituele band met elkaar hebben, en de jungle in het noorden, waar dieren bijdragen aan het leven van de bevolking.

Ideale leefomgeving
In de eerste aflevering ligt de focus op het zuiden van Thailand. Zoals gezegd worden hier veel wilde feesten gehouden, maar het biedt ook perfecte leefomstandigheden en een ideale leefomgeving voor diverse diersoorten. Heremietkreeften benutten producten van het lokale toerisme voor eigen gewin, en jonge makaken zoeken op uitdagende locaties naar voedsel. Ondertussen zijn Thaise boeddhisen op spirituele wijze verbonden met de natuurpracht die hen omgeeft.

De driedelige documentaireserie Wild Thailand is vanaf zaterdag 26 oktober drie zaterdagen rond 20.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Wild Thailand terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docuserie Wild Thailand begint zaterdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV