Documentaireserie Earth's Sacred Wonders begint zondag op Canvas

Documentaireserie Earth's Sacred Wonders begint zondag op Canvas
Op reis naar heilige plaatsen

Kijktip :

Het aantal verschillende geloven en de hoeveelheid heilige plaatsen op de wereld rijzen de pan uit, maar op welke manieren wordt het geloof eigenlijk beleefd? De driedelige documentaireserie Earth's Sacred Wonders bezoekt een aantal van die heilige plaatsen.

De wereld rond
In de drie afleveringen reis je als kijker mee over de hele wereld. Zo gaan we op bezoek in het Afrikaanse land Mali, waar een jonge moslim helpt bij de renovatie van de Grote Moskee in de stad Djenné. Hierdoor hoopt hij een plekje in het beloofde paradijs te bemachtigen. De reis gaat ook naar de heilige Nachi-watervallen in Japan, waar een Shinto-gelovige een pittige uitdaging aangaat.

New York
De Shinto-gelovige hoopt met het volbrengen van de uitputtende uitdaging het voortbestaan van zijn land voor het komende jaar te garanderen. Ook bezoeken we de Saint John the Divine-kathedraal in New York. Hier houdt de anglicaanse priester een unieke ceremonie, die de aanwezige gelovigen en hun huisdieren dichter bij God moet brengen.

De driedelige documentaireserie Earth's Sacred Wonders is vanaf zondag 27 oktober drie zondagen rond 20.10 uur te zien op Canvas.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Earth's Sacred Wonders begint zondag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV