Pitch Perfect 3 over maand in bioscoop

Pitch Perfect 3 over maand in bioscoop
Finaleshow voor de Bellas

Video :

Eind december is het zover: het laatste deel van Pitch Perfect is dan te zien in de Nederlandse bioscopen. In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas, een groep meiden die a capella zingen, het te maken in de echte wereld.

In deel één volgden we Beca en haar vriendinnen, de Barden Bellas, het opnemen tegen andere a-capella-groepen voor de nationale titel. In deel twee studeerden de meiden af en zagen we hoe ze het wereldkampioenschap in Kopenhagen wonnen, na heel wat tegenslagen. Beca en haar vriendinnen zingen weer voluit in het vervolg dat vanaf december in de bioscopen draait. De dames proberen het te maken in de echte wereld, maar omdat de Barden Bellas wereldkampioen zijn geworden, krijgen ze de kans om op tournee te gaan, waardoor de meidengroep nog een laatste keer bij elkaar komt.

Om het publiek weer te laten wennen aan a capella, maakte de cast van Pitch Perfect 3 samen met kandidaten van The Voice US een videoclip waarin zij de nummers Freedom van George Michael en Cups van Anna Kendrick (Beca in de Pitch Perfect films) zingen.

In de film spelen onder andere Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson en Ruby Rose.

Pitch Perfect 3 is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscopen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pitch Perfect 3 over maand in bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV