Eén tegen 100 begint zondag aan nieuw seizoen op RTL 4

Eén tegen 100 begint zondag aan nieuw seizoen op RTL 4
Wie kan de honderd tegenspelers verslaan?

Kijktip :

Vorig jaar verhuisde Caroline Tensen van de publieke omroep naar RTL, en ze nam haar populaire quiz Eén tegen 100 met zich mee. Vanaf zondag 27 oktober is de kijkcijferhit opnieuw te zien op RTL 4, waarin kandidaten het opnemen tegen honderd tegenspelers.

Geld verdienen
De uitverkoren kandidaat die naast Tensen mag staan, krijgt een even simpele als uitdagende taak: speel alle honderd tegenspelers weg. Na een goed beantwoorde vraag worden de tegenspelers die niet het goede antwoord hebben gegeven weggespeeld, en dat levert de kandidaat geld op. Hoe minder tegenspelers er over zijn, hoe waardevoller ze worden.

Categorieën en escapes
In Eén tegen 100 krijgt een kandidaat altijd de keuze tussen twee opties. Sinds vorig jaar zit je niet vast aan een categorie, waarbinnen je de keuze hebt tussen een makkelijke en een moeilijke vraag, maar kan de kandidaat ook kiezen tussen twee onderwerpen, foto's of geluidsfragmenten. Mocht de kandidaat niet zeker zijn van zijn of haar antwoord, dan zijn er drie escapes. Bij een fout antwoord speel je dan door, maar de weggespeelde tegenstanders leveren geen geld op.

Het nieuwe seizoen van Eén tegen 100 is vanaf zondag 27 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Eén tegen 100 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eén tegen 100 begint zondag aan nieuw seizoen op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV