Laatste aflevering Chateau Meiland maandagavond te zien op SBS 6

Laatste aflevering Chateau Meiland maandagavond te zien op SBS 6
Komt er nog een vervolg?

Kijktip :

Op maandag 28 oktober is de (voorlopig) laatste aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS 6. We zullen het vanaf dan een tijdje moeten stellen zonder dé kijkcijferhit van het jaar, die bovendien de Gouden Televizier-Ring wist te winnen.

Excentrieke Martien
Eén van de belangrijkste factoren voor het succes is de excentrieke vader van het gezin, Martien Meiland. Met zijn gilletjes en hysterische gedrag stal hij de harten van de kijkers. Ook de rest van de familie, met moeder Erica, dochter Maxime en haar dochter Claire en huisvriendin Caroline, werd steeds populairder. Inmiddels is het verwaarloosde kasteel omgebouwd tot prachtige chambres d'hôtes en hebben er al veel Nederlandse gasten overnacht in Chateau Marillaux.

Een derde seizoen?
Ondanks het overweldigende succes van Chateau Meiland - de afgelopen weken steeg het aantal kijkers gestaag naar de 1,5 miljoen per aflevering - is een derde seizoen nog hoogst onzeker. Er is nog geen derde seizoen besteld door Talpa en de familie wil eerst een beetje bijkomen van alle hectiek die het afgelopen halfjaar over ze is neergedaald. "Wij gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en dan gaan we wel weer zien," aldus Martien.

De laatste aflevering van Chateau Meiland is op maandag 28 oktober om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Chateau Meiland maandagavond te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV