Nieuw realityprogramma Nienke & Resley weten het zeker begint maandag op RTL 5

Nieuw realityprogramma Nienke & Resley weten het zeker begint maandag op RTL 5
Vlogger Nienke Plas krijgt eigen programma

Kijktip :

Het gaat vlogger Nienke Plas de laatste tijd voor de wind. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, een maand geleden, ontving ze maar liefst twee prijzen: de Televizier-Sterren voor Online Videoserie en Talent. Vanaf maandag 28 oktober is haar eigen programma te zien op RTL 5.

Komeet
Het is misschien een afgezaagd cliché, maar Nienke Plas gaat als een komeet in het televisielandschap. Ze timmerde al een tijdje aan de weg als vlogger, maar na haar deelname aan Expeditie Robinson vorig jaar is ze ook landelijk doorgebroken. Dit jaar kreeg ze lof toegezwaaid vanwege haar presentatiekunsten bij het programma Pretty & Single, waar ze vrouwen helpt onder hun laag make-up weg te komen.

Huwelijk
Uit de vlogs van Plas kennen we haar vriend Resley Stjeward, met wie ze al ruim elf jaar samen is. Sinds mei dit jaar zijn ze eindelijk verloofd, nadat Resley Nienke ten huwelijk vroeg op een privéboot in Dubai. Nu moet er dus een bruiloft op poten worden gezet, en dat gaat gepaard met een hoop geregel, gedoe en stress. Nienke en Resley zijn echter vastbesloten: ze willen trouwen.

Het nieuwe realityprogramma Nienke & Resley weten het zeker is vanaf maandag 28 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Nienke & Resley weten het zeker terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Nienke & Resley weten het zeker begint maandag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV