Netflix-recensie: Wounds is slechte horrorfilm met Armie Hammer en Dakota Johnson

Netflix-recensie: Wounds is slechte horrorfilm met Armie Hammer en Dakota Johnson
Als één kakkerlak over de dam is....

Film :

Vanaf 18 oktober staat de nieuwe film Wounds op Netflix. Een sterke cast met Armie Hammer (bekend van het prachtige Call Me by Your Name) en Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) zegt nog niets over de kwaliteit van deze 'kakkerlak' van een horrorfilm. Lees hier de Netflix-recensie van Wounds.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Gnostisch ritueel?
Wanneer barman Will na een gewelddadige vechtpartij een mobiele telefoon vindt, verandert zijn leven geleidelijk aan in een rampzalige nachtmerrie. Hij besluit de telefoon te houden totdat de rechtmatige eigenaar terugkeert en alles zal veranderen. Als hij het mobieltje mee naar huis neemt en hij foto's ziet die het daglicht niet kunnen verdragen, is dat het begin van verontrustende visioenen en is er geen weg meer terug.

Armie Hammer en Dakota Johnson in de film 'Wounds'

Beoordeling van Gids.tv
De vlaggen gingen uit toen opeens de Oscarwinnende film Call Me By Your Name met topacteur Armie Hammer op Netflix te vinden was. Hierin speelt Hammer een indrukwekkende rol in Italiaanse sferen. Een dikke aanrader, maar in een totaal ander genre. Na hoge pieken komen nu diepe dalen. Wounds is één van de slechtste horrorfilms van de laatste tijd. De cast met grote namen zoals Zazie Beetz (Joker) doen nog hun best, maar Hammer acteert heel wisselvallig. Tel daarbij op: Een zeer vaag verhaal, weinig antwoorden en slecht en abrubt einde. Dit totaalpakket maakt Wounds een echte tijdverspiller. Anderhalve ster voor dit ongedierte zonder sterallures.

Cast
Naast Armie Hammer (Hotel Mumbai) en Dakota Johnson (Bad Times at the El Royale) is ook actrice Zazie Beetz (Joker) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Babak Anvari (Under the Shadow). in the tall grass

Wounds is vanaf 18 oktober 2019 te zien op Netflix. Genre: Horror, Drama. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score 4,1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV