Vanavond op tv: finale Dancing with the Stars & Boxing Influencers

Vanavond op tv: finale Dancing with the Stars & Boxing Influencers
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 oktober

Kijktip :

Vanavond kunnen we gaan genieten van de grote finale van Dancing with the Stars. De tweede editie van het boksevenement Boxing Influencers is te zien op Spike en de natuurdocumentaireserie Wild Thailand start op NPO2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Finale Dancing With The Stars

RTL 4
20:00 uur

Vanavond is de finale van Dancing With The Stars. De vier overgebleven dansparen nemen het tegen elkaar op in de eindstrijd.

Finalisten
De BN'ers die na de afgelopen weken zijn overgebleven in de danswedstrijd zijn Samantha Steenwijk, Bibian Mentel, Anouk Hoogendijk en Barrie Stevens. Zij zijn aan het begin van het programma gekoppeld aan een dansprofessional.

Nieuwe en oude dans
De finaliste laten een nieuwe dans zien en doen ook een oude dans die ze al eerder lieten zien in een eerdere show. Deze oude dans zal met een verbeterde dans en concept opnieuw worden uitgevoerd.

Winnaar
Aan het eind van de show weten we wie de jury én het Nederlands publiek kiest als de ultieme winnaar en welk danspaar naar huis gaat met de Glitterbol Trofee.


Nieuw: Wild Thailand

NPO 2
20:10 uur

Vanaf vanavond is de natuurdocumentaireserie Wild Thailand, over de paradijselijke natuur van Thailand, drie zaterdagen rond 20:10 uur te zien op NPO 2.

Samenspel
De serie toont een land vol verrassingen, waar natuur, dier en mens in een fascinerend samenspel verkeren. Het zuiden staat bekend om de wilde feesten, maar biedt desondanks perfecte leefomstandigheden voor verschillende dieren.

Spirituele band
In centraal-Thailand hebben stad en natuur zich naast elkaar ontwikkeld en is een spirituele band ontstaan. In de jungles van het Noorden zijn diersoorten te ontdekken, die een bijzondere bijdrage leveren aan het leven van de lokale bevolking.

Natuurpracht
De eerste aflevering gaat over Zuid-Thailand. Thaise boeddhisten zijn op spirituele wijze verbonden met de natuurpracht waarin zij leven. Een natuur die tegelijkertijd een ideale leefomgeving biedt voor vele dieren.


Live: Boxing Influencers

Spike
21:00 uur

Op 26 oktober wordt de tweede editie van het boksevenement Boxing Influencers gehouden. Hier gaan een aantal online influencers de strijd met elkaar aan in de ring. Wie zal er als sterkste uit het gevecht komen?

De volgende influencers nemen het tegen elkaar op in een gevecht:

Harrie Snijders vs. Danicio Codfried
Dave Roelvink vs. René Watzema
Laura Ponticorvo vs. Lena
Jaimy Dorenbosch vs. Sidney Bout
Luca Gilliot vs. Jay Zwarts
Ezkimo vs. Brooklyn (Merijn Murk)


Andere tijden special: Van arm naar rijk

NPO 2
21:05 uur

Vanavond herhaalt Andere Tijden de special Van Arm naar Rijk uit 2012, over het ontstaan van onze verzorgingsstaat.

Bestaansminimum
Dat ging niet vanzelf, maar met vallen en opstaan. Het sluitstuk was de Algemene Bijstandswet van 1965 die burgers van staatswege verzekerde van een bestaansminimum.

Stilte
Nederlanders liepen nooit erg te koop met hun rijkdom. Ook armoede werd aan het begin van de vorige eeuw vooral in stilte geleefd. Oude en nieuwe rijken vormen samen het decor voor deze special.


Nieuw: Superstructures - Engineering Marvels

National Geographic
22:00 uur

In dit programma aandacht voor verborgen technische hoogstandjes de meest spectaculaire, door de mens gemaakte constructies. Elke zaterdag om 22:00 uur op National Geographic.

Ruimteschip
Van 's werelds grootste vliegtuig en grootste koepel tot het hoogste gebouw en het grootste ruimteschip, elke onderdeel wordt digitaal uit elkaar gehaald om te laten zien hoe het in elkaar zit.

Innovaties
Specialisten van wereldklasse geven extra uitleg om de verrassende innovaties te duiden.

Grootste vliegtuig
In de eerste aflevering is te zien welke uitvindingen 's werelds grootste vliegtuig in de lucht houden.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale Dancing with the Stars & Boxing Influencers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV