Lekker griezelen: De vijf leukste Halloween-films voor het hele gezin

Lekker griezelen: De vijf leukste Halloween-films voor het hele gezin
Met The Addams Family 2, nu in de bioscoop

Film :

Op zondag 31 oktober barst het griezelfeest Halloween weer los. In de Verenigde Staten is dit feest een enorme traditie en in Nederland begint het steeds meer te komen. Een heerlijke avond om lekker voor de tv te kruipen om met het hele gezin een enge film aan te zetten. Bekijk hieronder een klein overzicht van familiefilms vol spoken en monsters die nu te zien zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

The Addams Family (2019)

Te kijken op: Pathé Thuis

Bron: MGM
Het leven van de familie Addams wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer ze ontdekt dat de nabije buurtbewoners zich plotseling zenuwachtig gedragen. Ze worden aangespoord door een televisiepresentatrice die maar al te graag van een gekke familie als de Addams vanaf wil geraken. Lees hier waar je The Addams Family kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Addams Family.

Dolfje Weerwolfje (2011)

Te streamen op: Netflix, Videoland, Disney Plus

Bron: BFD
Dolfje Weerwolfje is een warme en lieve film, waar iedereen – jong en oud – met een brede glimlach van zal genieten. We leren Dolfje kennen, die iets voor twaalf uur wakker wordt, en dan een hypnotiserende drang heeft om naar de volle maan te kijken. Met het belangrijke thema 'anders-zijn' bevat de film ook een mooie boodschap. Lees hier waar je de film Dolfje Weerwolfje kunt kijken

The Nightmare Before Christmas (1993)

Te streamen op: Disney Plus

Bron: Disney
Jack Skellington is pompoenkoning van Halloweentown en is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag ontdekt hij een geheime deur die naar de 'gewone' wereld leidt, waar kerst gevierd wordt. Lees hier waar je The Nightmare Before Christmas kunt kijken.

The Addams Family 2 (2021)

Te kijken in: bioscopen

Bron: MGM
De meest spookachtige en bizarre familie is terug! We gaan op reis met Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley en Uncle Fester in een grote gitzwarte caravan en komen de meest rare types tegen. Lees hier waar je vanaf 6 oktober The Addams Family 2 kunt kijken.

Dummie de Mummie (2014)

Te streamen op: Videoland, Disney Plus

Bron: Dutch FilmWorks
Als de jongen Goos een mummie tegen het lijf loopt, heeft hij eigenlijk maar één missie: de magische scarabee nooit meer kwijtraken. Met leuke rollen van onder anderen Jennifer Hoffman en Julian Ras. Lees hier waar je de film Dummie de Mummie kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lekker griezelen: De vijf leukste Halloween-films voor het hele gezin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV