Top 5 van de leukste Halloween films op Netflix voor het hele gezin

Top 5 van de leukste Halloween films op Netflix voor het hele gezin
Met The Addams Family (4 december in de bioscoop) als sneak peek

Film :

Op donderdag 31 oktober barst het griezelfeest Halloween weer los. In de Verenigde Staten is dit feest een enorme traditie, en daar gaat de animatiefilm The Addams Family nu al première. Helaas moeten wij wachten tot 4 december. Bekijk hieronder een klein overzicht van familiefilms vol spoken en monsters die nu op Netflix te zien zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)
Dracula moet samen met zijn vrienden hard werken in het monsterhotel. Daarom trakteert Marvis (dochter van 'Drac') de rest op een mega luxe cruiseschip-reis om eens lekker uit te rusten. Een wervelende animatiefilm waar vooral kinderen (en hun ouders dan ook) veel plezier aan beleven. Lees hier de filmrecensie van deze film. En lees hier waar je Hotel Transylvania 3: Summer Vacation nog meer kunt streamen.

2. Dolfje Weerwolfje (2011)
Dolfje Weerwolfje is een warme en lieve film, waar iedereen – jong en oud – met een brede glimlach van zal genieten. We leren Dolfje kennen, die iets voor twaalf uur wakker wordt, en dan een hypnotiserende drang heeft om naar de volle maan te kijken. Met het belangrijke thema 'anders-zijn' bevat de film ook een mooie boodschap. Lees hier waar je de film Dolfje Weerwolfje nog meer kunt streamen.

3. Dummie de Mummie (2014)
Nog een leuke film voor het hele gezin. Als de jongen Goos een mummie tegen het lijf loopt, heeft hij eigenlijk maar één missie: de magische scarabee nooit meer kwijtraken. Met leuke rollen van onder anderen Jennifer Hoffman en Julian Ras. Lees hier waar je de film Dummie de Mummie nog meer kunt streamen.

4. Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)
Nog meer monsters, gummyberen en boze kabouters in dit tweede deel, waardoor je zeker in de Halloweensfeer zal komen. Helaas staat het eerste deel, Goosebumps, met acteur Jack Black, niet op Netflix. Lees hier waar je het eerste deel Goosebumps wel kunt streamen. En lees hier meer informatie over Goosebumps 2: Haunted Halloween.

5. Dark Shadows (2012)
Nadat hij door een afgewezen geliefde in een vampier is veranderd, blijft Barnabas Collins twee eeuwen begraven tot hij herrijst in de wel heel erg veranderde wereld van 1972. De fantastische regisseur Tim Burton brengt weer een leuke film met acteur Johnny Depp in de hoofdrol als vampier met een bizarre familie. Deze film is geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder. Lees hier waar je de film Dark Shadows nog meer kunt streamen.

Met stemmen van Charlize Theron en Oscar Isaac in 'The Adams Family' 2019

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van de leukste Halloween films op Netflix voor het hele gezin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen