Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt begint dinsdag op RTL 5

Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt begint dinsdag op RTL 5
Opvolger van Kees van der Spek ontmaskert

Kijktip :

Vanaf dinsdag 29 oktober is presentator Kees van der Spek te zien met een nieuw tv-programma, Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. Het is de officieuze opvolger van Kees van der Spek ontmaskert, en ook nu bindt de onverschrokken Van der Spek de strijd aan met criminelen.

Verborgen camera
Zoals altijd gaat Kees van der Spek, gewapend met een verborgen camera, op pad om oplichters te traceren. Dit brengt hem over de hele wereld. Zo spoort hij een Hilversumse oplichter op in Aruba, maar ook in de eerste aflevering is het al raak: diep in het Afrikaanse continent gaat Kees op zoek naar gespecialiseerde oplichters, die handelen in euthanasiemiddelen. Ze doen zich voor als Mexicanen, maar blijken in Kameroen te zitten.

Nembutal
Kees ontmoet de 81-jarige Carl uit Oss, die vastbesloten is een einde aan zijn leven te maken. Hiervoor heeft hij tot twee keer toe het middel Nembutal besteld in Mexico, maar twee keer werd hij opgelicht - voor 1200 euro per dosis. Volgens de in Nederland gevestigde pro-euthanasie-organisatie Exit International komen er elke week een aantal meldingen van gedupeerden binnen. Kees belandt in een spannende jacht op de oplichters, waarbij hij met zijn cameraman in een Afrikaans conflictgebied belandt.

De nieuwe reeks Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 29 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt begint dinsdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV