Tv-première van Spider-Man: Homecoming zie je vanavond op Veronica

Tv-première van Spider-Man: Homecoming zie je vanavond op Veronica
De eerste film van 'Spidey' in het Marvel Cinematic Universe

Kijktip :

Spider-Man had al enkele films op zijn naam, met onder meer twee geweldige producties (Spider-Man en Spider-Man 2) van regisseur Sam Raimi. De superheld had zijn entree al gemaakt in het Marvel Cinematic Universe, maar Spider-Man: Homecoming was zijn eerste solofilm.

Het verhaal
Het hoofdpersonage is inmiddels overbekend bij film- en stripliefhebbers: de schuchtere Peter Parker (gespeeld door Tom Holland). Hij woont in het New Yorkse stadsdeel Queens bij zijn tante, waar hij terugkeert na zijn eerste superheldengevecht (in Captain America: Civil War). Hij hoopt dat hij zich snel bij de Avengers mag voegen en wacht op een telefoontje van Tony Stark (Robert Downey Jr.), maar dat blijft uit. Spider-Man besluit zelf maar op zoek te gaan naar onrecht, en op die manier komt hij op het spoor van de mysterieuze wapenhandel van Adrian Toomes (Michael Keaton).

Blockbuster
Het mag geen verrassing heten dat elke Marvel-film een geheide blockbuster is, maar voor de eerste 'standalone' film van iedere superheld is het toch even spannend. Zenuwen om niks, want Spider-Man: Homecoming bracht wereldwijd bijna 900 miljoen dollar in het laatje. Fans liepen ook weg met de enthousiaste en komische vertolking van Tom Holland, die Spider-Man veel meer humor meegeeft dan bijvoorbeeld Tobey Maguire dat ooit deed. Uiteraard draven er ook weer enkele indrukwekkende bijrolacteurs op, zoals Michael Keaton, Zendaya en Marisa Tomei.

De film Spider-Man: Homecoming (2017) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 29 oktober om 20.30 uur te zien op Veronica.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV