Vanavond op tv: Start Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt, Volle Zalen en meer

Vanavond op tv: Start Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt, Volle Zalen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 oktober

Kijktip :

Vanavond keert Volle Zalen terug met een uitzending over Loes Luca. Ook kun je een documentaire kijken waarin Stacey Dooley de Amerikaanse wapencultuur onderzoekt. Dokters Van Morgen staat vandaag in het teken van het gehoor en Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt gaat van start. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Volle Zalen

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Volle Zalen keert vanavond terug op televisie. In dit programma neemt Cornald Maas een kijkje achter de schermen bij de Nederlandse theaters en podia. Elke aflevering staat in het teken van een bepaalde podiumkunstenaar, deze reeks gaat het bijvoorbeeld om Freek de Jonge, Jack Wouterse en Herman Finkers. De eerste uitzending draait om Loes Luca, de actrice ging met Maas onder meer naar Brighton om haar dochter Nina te bezoeken.


Docu: Stacey Dooley - Face to Face with the Arms Dealers

Canvas
Canvas
20:30 uur

In deze documentaire onderzoekt Stacey Dooley de Amerikaanse wapencultuur. Ze bezoekt het diepe zuiden van de VS, waar ze bijvoorbeeld Gretchen ontmoet. Zij is een huismoeder die is uitgegroeid tot een succesvolle internationale wapenhandelaar die aan meer dan honderd landen wapens levert. Stacey verafschuwt wapens, maar geeft toe dat ze zich tijdens gevaarlijke missies veiliger voelt met gewapende bodyguards of soldaten om haar heen. Zo kunnen wapens bescherming bieden maar ook voor vernietiging zorgen. Dooley krijgt een unieke blik achter de schermen.


Nieuw: Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Kees van der Spek heeft een nieuw misdaadprogramma, Oplichters Aangepakt is de opvolger van Kees van der Spek Ontmaskert. Ook nu gaat de misdaadverslaggever met zijn verborgen camera de hele wereld over om oplichters te vinden en aan te pakken. In deze reeks vindt hij onder anderen een oplichter uit Hilversum in Aruba en richt Van der Spek zich op een 40 jaar oude vermissingszaak in Suriname. De eerste aflevering gaat over een controversieel onderwerp: oplichting met euthanasiemiddelen.


Live: NAC - FC Emmen (KNVB-beker)

FOX
FOX
20:45 uur

NAC Breda en FC Emmen spelen vandaag in de eerste ronde van de KNVB-beker tegen elkaar, om 20.45 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op FOX Sports 1. FC Emmen speelt dit seizoen voor het tweede jaar op rij in de Eredivisie.


Dokters van Morgen: gehoorverlies

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Dokters van Morgen richt zich vanavond op het gehoor. Dit programma staat in het teken van innovaties in de zorg en baanbrekende nieuwe medische inzichten. Presentatrice Antoinette Hertsenberg onderzoekt de wereld van tinnitus, gehoorbeschermers en gehoorschade. Want zo’n één op de tien mensen in Nederland heeft last van gehoorverlies. Hertsenberg volgt onder meer Guus van 1 jaar, die doof is geboren. Hij krijgt een implantaat in zijn hersenen waarmee hij wellicht over een paar jaar kan horen en leren praten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Kees van der Spek - Oplichters Aangepakt, Volle Zalen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen