Jan de Hoop presenteert nieuwe quiz Jan Houdt Hoop

Jan de Hoop presenteert nieuwe quiz Jan Houdt Hoop
Vanaf woensdag te zien op RTL 5

Kijktip :

Jan de Hoop is één van de grootste RTL-iconen: al sinds jaar en dag presenteert hij het RTL Ontbijtnieuws. Vanaf woensdag 30 oktober is hij eindelijk te zien in een andere hoedanigheid, want vanaf dan presenteert de veteraan zijn eigen quiz Jan Houdt Hoop.

Algemene kennis
Hoe is het tegenwoordig gesteld met de algemene kennis van de jeugd? Zien ze tussen hun overvolle tijdlijnen op Facebook en Instagram nog wel wat er in de wereld gebeurt? Jan de Hoop trekt het land in om jongeren op straat aan de tand te voelen over hun kennis van het nieuws. Hiernaast zullen drie koppels elke aflevering met elkaar de strijd aan gaan in een echte kennistest.

Altijd prijs
Het fijne voor de deelnemers aan de quiz is dat ze altijd prijs hebben. Ze moeten vragen in verschillende categorieën beantwoorden, zoals actualiteiten, aardrijkskunde, geschiedenis en taal. Wat voor de ene kandidaat gesneden koek is, blijkt voor de ander een onmogelijke opgave. Afhankelijk van hun resultaten mogen de kandidaten een prijs uitzoeken ter waarde van 100, 400 of 1000 euro.

De nieuwe quiz Jan Houdt Hoop is vanaf woensdag 30 oktober acht woensdagen om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Jan Houdt Hoop terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan de Hoop presenteert nieuwe quiz Jan Houdt Hoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen