Team Spoedeisende Hulp vanaf donderdag weer te zien op RTL 5

Team Spoedeisende Hulp vanaf donderdag weer te zien op RTL 5
Dag en nacht klaarstaan

Kijktip :

Vanaf donderdag 31 oktober is het nieuwe seizoen van Team Spoedeisende Hulp wekelijks te zien op RTL 5. Hierin worden artsen en verpleegkundigen gevolgd tijdens hun werk op de afdeling Spoedeisende Hulp, waar ze dag en nacht klaarstaan voor patiënten.

24/7
We hopen er allemaal nooit terecht te komen, maar wat zijn we blij dat ze voor ons klaarstaan: de artsen en verplegers op de Spoedeisende Hulp. In dit programma worden ze 24/7 gevolgd door de camera's, die al hun werkzaamheden registreren. Ze moeten constant gefocust blijven op een afdeling waar elke seconde telt, maar kunnen ze de stress aan?

Behandelingen
Vanaf het moment dat een patiënt binnen wordt gebracht volgen we het medische traject dat wordt doorstaan: elke behandeling wordt in beeld gebracht. Daarnaast krijgt de kijker een inkijkje in de gevoelens en ervaringen van de medische teams. We leren ze steeds beter kennen en ze laten zien hoe ze precies te werk gaan in de medische zorg.

Het nieuwe seizoen van Team Spoedeisende Hulp is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Team Spoedeisende Hulp terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Team Spoedeisende Hulp vanaf donderdag weer te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen