Vanavond op tv: start Hoe zal ik het zeggen?, terugkeer Mr. Frank Visser rijdt visite en meer

Vanavond op tv: start Hoe zal ik het zeggen?, terugkeer Mr. Frank Visser rijdt visite en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 31 oktober

Kijktip :

Vanavond gaan RTL 4 en SBS 6 opnieuw de strijd met elkaar aan, met de start en terugkeer van twee verwachte kijkcijferhits: Hoe zal ik het zeggen? en Mr. Frank Visser rijdt visite. Maar er is natuurlijk meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 31 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Team Spoedeisende Hulp

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

De tv-avond begint met de terugkeer van Team Spoedeisende Hulp, dat op RTL 5 te zien is. Hierin volgen de camera's een team van artsen en verpleegkundigen die - zoals de naam van het programma al aangeeft - werkzaam zijn op de afdeling Spoedeisende Hulp. Ze zetten zich dag en nacht in voor hun patiënten en moeten 24/7 voor mensen klaarstaan. We leren de medische staf gedurende het programma steeds beter kennen.


Docu: On the Inside of a Military Dictatorship

Canvas
Canvas
21:25 uur

Iets later op de avond is de boeiende documentaire On the Inside of a Military Dictatorship te zien op de Vlaamse zender Canvas. De docu vertelt het verhaal van Nobelprijswinnaar Aung San Suu Kyi en haar strijd voor vrijheid voor haar volk en democratie voor haar land. Ze is afkomstig uit het voormalige Birma en vecht al sinds de jaren tachtig voor haar idealen. In 2011 was het zover: Myanmar (zoals het land nu heet) was niet langer een militaire dictatuur. In de jaren erna keek de wereld echter verbijsterd toe wat er met de Rohingya gebeurde.


Nieuw: Hoe zal ik het zeggen?

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Jamai Loman begint vanavond aan zijn taak als presentator van het nieuwe programma Hoe zal ik het zeggen? Hierin verrast hij bekende en onbekende Nederlanders met een bijzondere boodschap - die op een unieke manier wordt overgebracht. In de verborgen cameramomenten is te zien hoe dit voor complete verbazing en emotionele momenten zorgt bij de ontvangers van de boodschappen. Eerst gaat hij echter in gesprek met degenen die de boodschap willen overbrengen.


Terug: Mr. Frank Visser rijdt visite

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Tegenover Hoe zal ik het zeggen? programmeert SBS 6 de terugkeer van Mr. Frank Visser rijdt visite. De immer populaire mr. Visser reist in dit programma door heel Nederland, waar hij bij mensen thuis - in de woonkamer - juridisch advies geeft. De mensen zitten met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uit kunnen komen, maar de kwestie is niet groot genoeg voor een rechtszaak. Gelukkig is daar mr. Visser, die met zijn doortastendheid en humor de zaken behandelt.


Docu: Little Stars of Bethlehem

NPO 2
NPO 2
23:00 uur

De avond sluit af met de ontroerende documentaire Little Stars of Bethlehem. Documentairemaker Shariff Nasr volgt hierin een aantal Palestijnse kinderen, die de vluchtelingenkampen in Bethehem verlaten om op te treden op de Cello Biënnale in Amsterdam. Eén van die kinderen is de elfjarige Mustafa, die in een gezin met veel problemen leeft. De droom van een bestaan als professioneel cellist biedt hem zicht op een andere toekomst.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Hoe zal ik het zeggen?, terugkeer Mr. Frank Visser rijdt visite en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen