Nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Reizigersverhalen op Rotterdam Centraal

Kijktip :

Sinds 2014 is het treinstation Rotterdam Centraal één van de pronkstukken van de tweede stad van ons land. Het hypermoderne station vervoert elke dag duizenden passagiers, die elk hun eigen verhaal hebben. Een aantal van deze reizigers staat 'centraal' in Centraal.

Verrassende wending
De paden van vele reizigers kruisen elkaar op station Rotterdam Centraal, en elke aflevering van Centraal belicht het leven van één van die passagiers. Stuk voor stuk zijn het mensen waarvan het leven een verrassende wending neemt na een toevallige ontmoeting. De verhalen in de zes afleveringen zijn losse episodes, maar hebben allemaal Rotterdam Centraal als begin- en eindpunt.

Zieke tante
In de eerste aflevering van Centraal maken we kennis met de jonge Frieda, die erg gelovig is. Elke week reist ze met de trein naar het drukke Rotterdam om haar zieke tante te verzorgen. Een hele stap, want een groter contrast met haar veilige dorpsgemeenschap is bijna niet denkbaar. In de grote stad ontmoet ze dragqueen Rafael, die Frieda uit een benarde situatie redt.

De zesdelige dramaserie Centraal is vanaf vrijdag 1 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Centraal terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Nederlandse dramaserie Centraal vanaf vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV