Dramaserie A’dam – E.V.A. krijgt Amerikaanse remake

Dramaserie A’dam – E.V.A. krijgt Amerikaanse remake
NBC maakt eigen versie Adam & Eva

Nieuws :

De populaire Nederlandse serie A’dam – E.V.A. maakt de overstap naar Amerika. NBC is bezig met het maken van Adam & Eva, een Amerikaanse versie van de Nederlandse dramaserie, zo onthult Deadline.

‘Grappig en eerlijke dramaserie’
Eerder gingen er al verhalen rond dat A’dam – E.V.A. een Amerikaanse remake zou krijgen van FOX, maar tot nu toe kwam het project nog niet echt van de grond. De nieuwe VS-versie van NBC wordt omschreven als een ‘grappige en eerlijke dramaserie’ die draait om twee onbekenden die de liefde bij elkaar vinden. De serie wordt gemaakt door onder anderen Rob Golenberg en Alon Aranya, die ook andere Nederlandse remakes als Red Widow en Betrayal voor hun rekening namen.

Amsterdamse liefde
In de Nederlandse versie worden de hoofdrollen vertolkt door Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven. Zij spelen Adam en Eva die hevig verliefd worden in Amsterdam, verder worden elke aflevering ook andere verhalen uit de hoofdstad verteld die met elkaar verbonden zijn. Wie in de Amerikaanse reeks de hoofdrollen gaan spelen, is nog niet bekend.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie A’dam – E.V.A. krijgt Amerikaanse remake of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen