Seizoen 5 van Poldark begint vrijdag op België Eén

Seizoen 5 van Poldark begint vrijdag op België Eén
Nieuwste seizoen van populair kostuumdrama

Kijktip :

Het populaire Britse kostuumdrama Poldark is al een aantal jaren een grote tv-hit. De beslommeringen van de familie Poldark kunnen op veel belangstelling rekenen van kijkers uit meerdere landen. Vanaf vrijdag 1 november is het nieuwste seizoen te zien op de Vlaamse zender Eén.

Gekonkel
Ook het vijfde seizoen belooft weer een stortvloed aan aristocratisch gekonkel, want het rustige leven van de Poldarks in Cornwall wordt ruw verstoord wanneer een oude vriend van Ross, Ned Despard, hun hulp inroept. Het is het begin van veel ellende, want ze raken verzeild in een web van verraad. Ondertussen sluiten de Warleggans een dubieus verbond met Ralph Hanson...

Moord
Via dit verbond hoopt Cary ervoor te zorgen dat George trouwt met de dochter van Ralph, de mooie Cecily. En dit is nog niet alles: Demelza regelt de zaken van de Poldarks in Cornwall, maar een nieuwkomer (Tess Tregidden) twijfelt ernstig aan haar autoriteit. Temidden van deze nieuwe kwestie ontdekt Ross dat er een plan is opgesteld om de koning te vermoorden en Ned te bevrijden.

Het vijfde seizoen van Poldark is vanaf vrijdag 1 november wekelijks rond 22.00 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 5 van Poldark begint vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen