PEC Zwolle - Ajax live op tv

PEC Zwolle - Ajax live op tv
Krijgt Ajax moeite met Stegeman?

Sport :

Op vrijdag 1 november spelen Ajax en PEC Zwolle in de twaalfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mac3Park Stadion in Zwolle. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten PEC Zwolle - Ajax

Ajax
De Amsterdammers zitten op een zetel als koploper van de Eredivisie. Terwijl PSV in de vorige twee wedstrijden zes punten liet liggen, blijft Ajax stabiel. De ploeg van Erik ten Hag staat dan ook zes punten los van de nummer 2 (AZ), 3 (PSV) en 4 (Vitesse).

PEC Zwolle
PEC Zwolle staat na elf wedstrijden op een dertiende plaats, één plek onder Feyenoord. De ploeg van John Stegeman won twee weken geleden van ADO Den Haag, maar wist daarvoor lang niet te winnen. Heel goed gaat het dus niet, maar heel slecht kun je het ook niet noemen.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PEC - Ajax is vrijdag 1 november om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting vanPEC - Ajax.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PEC Zwolle - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV