Kim Feenstra komt met eigen realityserie LIFE OF KIM op Videoland

Kim Feenstra komt met eigen realityserie LIFE OF KIM op Videoland
Bewonder het hectische leven van Kim in zes afleveringen

Kijktip :

Kim Feenstra is een bezig bijtje. Ze is model, fotograaf, actrice, presentatrice en laat ook nog eens via social media zien wat ze elk moment van de dag doet. Feenstra heeft veel volgers, momenteel bijna een half miljoen. De docuserie LIFE OF KIM zou een groot succes moeten worden met haar grote achterban!

Slechte en goede kanten
Je leest het goed. Kim Feenstra komt met een realityserie, genaamd LIFE OF KIM. Hierin neemt het prachtige model je mee in haar hectische leven. Het is een documentaire zonder grenzen of taboes. De serie volgt Kim, in zes afleveringen, op de voet en neemt de kijker mee in alle aspecten van haar leven, zowel de goede als de slechte.

Verbouwing huis en modellenklussen
Kim, die in augustus 34 kaarsjes uitblies, deelt met alle liefde haar privéleven en carrière: “Er gebeurt momenteel heel veel in mijn leven. Zo heb ik met mijn grote liefde een huis gekocht dat door ons volledig verbouwd gaat worden tot een ecologisch-proof 'thuis', ben ik met mijn beste vriend een bedrijf gestart en staat mijn agenda vol met mooie modellenklussen.”

Groot verjaardagsfeest op Ibiza
In de serie zien we Kim onder meer op haar grootse en meeslepende verjaardagsfeest op partyeiland Ibiza, met alle vrienden, familie en geliefden. Als het topmodel iets geleerd heeft, is dat het koesteren van mooie momenten en het vieren van het leven enorm belangrijk is. En dat laatste, dat kan ze als geen ander!

LIFE OF KIM is een productie van EndemolShine en is wekelijks vanaf maandag 4 november te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim Feenstra komt met eigen realityserie LIFE OF KIM op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV